Idei de mic dejun rapid cu paste de nuci, fără zahăr adaugat, de la Olini

Idei de mic dejun rapid cu paste de nuci, fără zahăr adaugat, de la Olini

“Ce îi mai dai de mâncare celui mic?” este întrebarea aflată pe buzele tuturor mamelor atunci când se întâlnesc. Prinse între un job solicitant și grija ca cel mic să fie hrănit sănătos, dar și gustos, multe mame cedează tentației de a-i oferi copilului binecunoscutele cereale cu lapte sau sandvișuri cu mezeluri și cașcaval. Dar oare sunt acestea alegerea cea mai potrivită pentru sănătatea și dezvoltarea celor mici? Primesc aceștia cantitatea de vitamine și proteine necesară pentru a se putea concentra în timpul orelor de școală și a se menține activi pe tot parcursul zilei? Pentru mamele și tații preocupați de sănătatea copiilor lor, iată mai jos câteva idei de mic dejun sau gustări rapide care oferă un aport echilibrat de nutrienți pentru cei mici.

Recomandarea specialiștilor în nutriție este ca în primul rând să îi învățăm pe cei mici să nu sară peste micul dejun. Acesta reprezintă cea mai importantă masă, cea care oferă energie și putere de concentrare pe tot parcursul zilei. De aceea, o idee bună ar fi să conțină un mix de proteine, fibre și grăsimi sănătoase, care să alunge pofta de ronțăială până la ora prânzului. Un ou, brânză mozzarella sau iaurt, ca surse de proteine, alături de fibre și grăsimi sănătoase provenite din avocado și semințe ar fi o idee bună. Și pentru că totuși cei mici își doresc și ceva dulce, ideal ar fi să optăm pentru o cremă tartinabilă fără adaos de zahăr, sare sau ulei de palmier cum sunt pasta de fistic 100% și Ciocolini (pasta de arahide cu cacao și bucăți de banane liofilizate) de la Olini, producătorul polonez de uleiuri presate la rece, oțeturi artizanale și paste de nuci.

Pasta de fistic 100% este naturală și poate fi servită copiilor începând de la vârsta de 6 luni. Ea poate fi consumată pe pâine, în porridge, în clătite, în diverse mâncăruri și deserturi sau ca o gustare și simplu. Este delicioasă și în combinație cu gemuri, uleiuri și semințe și în plus, este bogată în proteine ​​vegetale pentru oase puternice și fibre pentru un metabolism bun. Conține, de asemenea, vitamine din grupa B și minerale.

Ciocolini, pasta de nuci cu cacao și banane liofilizate este o delicatesă care conține cu 74% mai puțin zahăr și cu 41% mai puțini carbohidrați decât pastele de ciocolată obișnuite. Cu gust intens de arahide și ciocolată, Ciocolini poate fi introdus în alimentația celor mici încă din perioada de diversificare fiind recomandată mai ales în perioada de creștere, atunci când copilul are cea mai mare nevoie de energie. La fel ca pasta de fistic, crema de arahide cu cacao poate fi consumată pe pâine, în porridge, supe, deserturi sau chiar și simplă, ca gustare.

Poți folosi aceste paste tartinabile de la Olini în combinații delicioase cu budincă de chia și fructe de pădure, cu rondele de orez expandat, felii de fructe și semințe de cânepă sau le poți adăuga în compoziția unui smoothie din chefir cu fructe de pădure, pentru o variantă super rapidă de mic dejun. Cu siguranță cei mici vor fi încântați!

Atunci când planifici micul dejun pentru piciul tău, nu te limita la combinații clasice, încearcă mereu gusturi noi și produse fabricate cu grijă pentru organismul sensibil al copiilor și cu respect pentru natură.

Oferă-i opțiuni de hrană sănătoasă pentru a crește plin de energie și cu o imunitate puternică!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related