[Hrană bună] Narcisa & Ovidiu Cozea: Indiferent ce crești, legume sau animale, trebuie să te adaptezi tu la ritmul lor, nu invers. Ele au nevoie constantă de atenție, fie că e sâmbătă sau duminică, zi de sărbătoare legală, plouă sau e prea cald

[Hrană bună] Narcisa & Ovidiu Cozea: Indiferent ce crești, legume sau animale, trebuie să te adaptezi tu la ritmul lor, nu invers. Ele au nevoie constantă de atenție, fie că e sâmbătă sau duminică, zi de sărbătoare legală, plouă sau e prea cald

Doi orășeni cu studii superioare, venituri sigure și drag de natură au ales după 15 ani de muncă să dea viața agitată de la oraș și stresul jobului cu program pe un trai cu ritm molcom și lucrul pământului la țară. Au preluat o fermă de legume de la Jucu, județul Cluj și, cu toate că oamenii apropiați nu au crezut în ei, și-au făcut un business din agricultură sustenabilă și au muncit mult pentru a-l dezvolta.

Narcisa și Ovidiu Cozea spun că viața într-o comunitate mică este mai onestă și că trăitul în tihnă, fără zgomotul și forfota orașului, i-a reînvățat bucuria lucrurilor simple. Munca le-a devenit un stil de viață și o sursă de bine și nu doar ei beneficiază de pe urma acestora, ci și clienții, care le cumpără produsele deoarece caută gustul legumelor de altădată și apreciază pământul pe morcovii nespălați. Viața unui producător de legume nu este, însă, perfectă.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related